Hi! i am Eva

Hi, ik ben Eva. Al sinds ik me kan herinneren heb ik een passie voor make-up en uiterlijk. Ik heb eigenlijk altijd al gedroomd van een eigen merk in de make-up. Precies een jaar geleden begon het allemaal. Op een dag werd ik wakker met het idee om een eigen cosmetica lijn te beginnen. Ik zag dat veel Amerikaanse sterren bezig waren met make-up en besloot om mijn eigen producten te ontwikkelen. Na een lange tijd te zeuren aan het hoofd van mijn broer, – die naast een broer ook heel nauw betrokken is in mijn verhaal – kreeg ik hem zo ver om me te helpen mijn droom na te jagen. Samen zijn we naar diverse landen gereisd om op zoek te gaan naar de beste producten.

Na een tijdje ontstond er een goed contact in Milaan waar het merk EVA MILANO is ontstaan. In Milaan hebben we een bedrijf overgenomen dat zich specialiseerde in make-up. Eigenlijk best een gek idee om op mijn vijftiende een bedrijf over te nemen, al zeg ik het zelf. Ik kom zelf uit een ondernemersgezin en ben niet anders gewend.

Door het overnemen van dit bedrijf kregen we toegang tot de Italiaanse cosmeticawereld en hebben we contact kunnen leggen met de beste make-up fabrikanten van Italië. Zelf vind ik het erg belangrijk dat mijn producten uit Italië komen omdat ik jullie de beste kwaliteit wil kunnen garanderen.

 

Follow us on Instagram