Wat hebben wij met EVA MILANO een paar leuke dagen gehad op het Linda. zomerfestival en wat een groots event zeg. Er waren zoveel blije mensen, zo leuk om te zien! We hebben echt een paar top dagen gehad, veel gelachen en plezier met ons hele team.

 

We hebben ook veel mensen blij gemaakt met een EVA MILANO LIP BALM. Er waren zelfs mensen die er direct vier stuks kochten. Ik sprak Fred van leer en heb hem mijn EVA MILANO LIP BALM gegeven, Fred was erg enthousiast ik was zo blij dat ik Fred van Leer gewoon kon aanspreken dat ik tranen in mijn ogen kreeg.

 

Na het Linda. zomerfestival zijn wij met ons hele team natuurlijk nog wat lekkers gaan eten bij Breakers in Noordwijk.Toen we daar aankwamen zagen we Eva Jinek met heel veel bekende mensen van televisie dus ik ben naar Eva Jinek gelopen en op mijn lancing day heb ik haar mijn EVA MILANO Lipbalm gegeven maar ook alle mensen die bij haar aan tafel zaten.

 

Eva Jinek was zo Lief en aardig tegen mij en zij vond het zo leuk en bijzonder dat ik pas 15 jaar ben en al een make-up bedrijf ben gestart, ze noemde mij telkens “schatje” wat is Eva Jinek een leuke vrouw. We zijn samen op de foto geweest waar Eva Jinek mijn Eva Milano tasje vasthoud. Zo zie je BN’ers zijn eigenlijk gewoon net zo als wij hele lieve aardige mensen.

 

Complimenten wil ik geven aan de Linda. organisatie hoe alles was geregeld, ook een super leuke locatie in het havengebied van zaandam. Wij hadden een stand recht voor de ingang, het was in een woord “ Geweldig”.

 

Ik kom weer snel met nieuwtjes en leuke momenten. Maar ook met ontwikkelingen over onze nieuwe make-up lijn en nog veel meer

 

Lieve groetjes,

 

Eva

 

 

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *